EURO 2016 - čas nejen mužů. Dámy, užijte si tento čas sportu i vy

20.06.2016 08:21

 

 

Svátek fotbalových fanoušků právě nastal, a tak naše mužské protějšky mají jedinečnou i dobrou výmluvu, proč nemůžou na výlet či na nákup, proč musí nutně koukat právě teď na sportovní kanál a ne na váš oblíbený seriál. No a přeci pochopíte, že musí bezpodmínečně do hospody fandit u piva spolu s kamarády. A že přeci vůbec nehrají naši? A vy jste nevěděly, že správný fanda fandí všem? A proč si tyto dny s míčem na kopačkách taky pořádně neužít.

 

Nebrblejte, nezuřte ani nezoufejte

 

Proč kárat, přemlouvat či dokonce trucovat. Stejně víte, že těch pár dní jste zkrátka tak nějak na druhé koleji. Spíše než věčné lamentování vám prospěje čas, který máte teď vlastně sama pro sebe. Chopte se příležitosti a berte to jako příjemnou relaxační dovolenou. A rozhodně nezůstávejte doma, zavřená v kuchyni s rukama v klíně a oči plné slz. Zapomeňte na domácí práce či gruntování a udělejte údržbu svému tělu i mysli. Takové soukromé mistrovství speciálně jen pro vás.

 

Nadešel váš čas

 

Že zaručeně vylovíte z paměti, kolik věcí si už dlouho plánujete a stále vám to nevychází? Výborně, právě nastal čas alespoň některá přání si vyplnit. Přinášíme vám seznam nápadů, které by vás mohly povzbudit :

  1. Vyzkoušejte novou barvu na vlasy, nebo rovnou nový sestřih...

  2. Sníte o gelových nehtech? Čas máte právě teď...

  3. Neslibujete už pár měsíců kamarádce, že s ní skočíte na kafe či dvojku bílého?

  4. Znervózňují vás vrásky? Správná doba na návštěvu kosmetičky...

  5. Z věčné dřiny vás už nějakou dobu pobolívají záda? Váš masér už na vás čeká...

  6. Víte, že bazén s vířivkou povzbudí tělo a hlavně mysl? Tak šup šup...

  7. V kině že jste byla naposledy už před pár řádkou let? Už si rezervujete vstupenku on-line...

  8. Když už máte sedadlo s pěkným výhledem, nezapomeňte zhřešit a dát si velkou porci popcornu a koly

  9. Nikdy nejste stará na zábavu – vyrazte večer někam za zábavou. Samozřejmě ve vší počestnosti :)

  10. Kdy jste měla naposledy čas uvelebit se v posteli s dobrou knížkou, nebo si pustila svůj oblíbený romantický film, u kterého se tak dobře pláče? Výborně, pusťte se do toho. A že televizi obsadil manžel? Máte přeci jako moderní žena notebook....

     

Buďte nevyzpytatelná

 

Víte, čím dokonale překvapíte svého muže a nakonec i sama sebe? Oblečte si dres, připravte vychlazené pivečko, pořádnou dávku brambůrků, objednejte pizzu a zkuste se na ty blázny honící se za míčem podívat společně. A co vy víte, možná vás fotbalové mistrovství taky pohltí a chytne u sportovního srdce.

 

Dámy, že ono to letošní Euro 2016 nebude možná zase tak špatné... :)