Hladké sexy nožky? S našimi tipy žádný problém

14.10.2015 21:50

 

Nebojme se odhalit – k radosti mužského pokolení – naše krásné nožky.

Léto už sice skončilo, ale ať už třeba při návštěvě sauny, bazénu, nebo doma při večerní romantice – na naše nohy by mělo být radost pohledět.

Ale aby to opravdu byl dokonalý pohled, přinášíme několik tipů, jak se zbavit nechtěných chloupků.

 

Zázračný laser

 

Nejmodernější metoda, cena je tedy poněkud nákladnější. Ovšem výsledek je zaručen. Paprsek laseru útočí přímo na cibulku chloupku a ničí ji. K docílení téměř trvalého efektu je třeba zákrok několikrát opakovat.

 

Vosk

 

Je spíše pro statečné, mnoho žen se bojí bolesti se strháváním pásků spojované. Ale každá z nás snáší aplikaci různě hrdinně. Nebojme se však nového a vyzkoušejme třeba nejprve kosmetický salón, kde se nás ujmou zkušené odbornice. Když už budeme vědět do čeho jdeme, můžeme vyzkoušet některý z depilačních vosků doma. Není to nic složitého – pásek s voskem přiložíme na místo, a strhneme jej proti směru růstu chloupků. Na trhu existuje celá řada výrobců a značek, určitě si najdeme ten pravý pro nás.

 

Osvědčené žiletky

 

Snadno finančně dostupné, rychlé, bezbolestné. Ovšem nejpracnější, ne moc účinné a zhruba co tři dny jsme nuceny proceduru opakovat. Nejlepší je holení při večerní sprše, kdy je pokožka prohřátá a chloupky díky teplu změklé. Navíc se pokožka po oholení podráždí a během noci má pak klid na regeneraci.

Na mýdlo raději zapomeňte, vhodnější je použití speciálních gelů, či holících pěn.

 

Depilační strojky

 

Alternativou k žiletce – snadné, rychlé, použitelné nasucho i namokro, klidně i ve sprše.

Tip : Pokud máte problém s červenými pupínky vyzkoušejte holení po směru růstu chloupků, používejte zklidňující krémy například s aloe vera. Nepoužívejte po holení žádné přípravky s parfemací.

 

Naše nožky ani sebevědomí se tedy už odhalení bát nemusí.