HÝČKEJTE SVÉ TĚLO I MYSL

22.02.2017 14:49

 

Ať už jste mladá, v nejlepších letech, či se stříbrnými paprsky ve vlasech, singl, s dětmi nebo bez, zasloužíte si , věnovat se čas od času sama sobě. Dopřát si klidný den, nebo alespoň pár hodin. Vychutnávat si klid a nechat myšlenky jen tak volně plynout.

Přinášíme pět jednoduchých nápadů, kterak si užít volnou chvíli naplno, bez zbytečných výčitek, a načerpat tak novou sílu a úsměv na tvář.

Televizní pohoda

Jste seriálová maniačka? Určitě jste pár dílů svého oblíbeného seriálu prošvihla, ale chytře jste si je nahrála. Výborně, právě máte příležitost uvelebit se na vaší oblíbené pohovce, nebo rovnou v posteli a shlédnout klidně i tři díly po sobě :)

Film, který jste ještě neviděla? Nebo sice viděla, ale je to váš oblíbený? A co vám brání, pustit si ho klidně po desáté?

Bubliny

Naložte se do vany. Dopřejte si i singl romantiku – svíčky, vůni aroma-lampy, bublinková pěna až po okraj a klidně i bublinky ve skleničce s jahodou.

A když jsme byly u toho filmu – notebook na bezpečném místě v koupelně a vy ve vaně?  Dokonalá kombinace. :)

Tralala

Zpíváte si ráda, ale jen ve sprše a to tak aby vás nikdo neslyšel? Ale teď jste doma sama, takže , hurá hřeben do ruky, přehrávač na maximum a rozjeďte to na své soukromé karaoke akci.

A tanečním kreacím také nic nebrání. Kritikem jste tu jen vy, a sebe přeci nebudete lynčovat :)

Něco dobrého k zakousnutí

Ráda vaříte pro své milované? Ale zasloužíte si, aby uvařil někdo i vám. Nechte si dovézt svou oblíbenou pizzu, čínu, kebab, zkrátka to co máte rády a pořádně si to vychutnejte.

Hýčkejte své tělo i duši

Pleťová maska na obličej, aniž by se vás manžel lekl, výživná maska na vaši hřívu, nebo i nová barva, a není možné, že by si vaše lásky nevšimly, že jste nějaká „nová“.

A potravou pro duši je bezesporu dobrá knížka. A že nejste žádná knihomolka? Nevadí, i časopis se počítá :)

A víte co je na tom nejlepší? Všechny tyto tipy ve své soukromé chvilce stihnete, protože je můžete vzájemně lehce a snadno zkombinovat.

Maska na obličeji, i na vlasech, v ruce kniha, svíčky, víno,teplá vana – to vše najednou, či jinak, v jednom okamžiku.

 

Načerpáte energii, kterou tak potřebujete, aby jste ji mohly kolem sebe dál šířit, rozdávat a třeba inspirovat i ostatní :)