Katalog IKEA 2019? Žhavé novinky jsou tu!

21.12.2018 06:11

 

Také milujete výlet do obchodního domu Ikea, který je plný nápadů, inspirací a cenově dostupných výrobků? I když muži často při vyslovení slovíčka Ikea šílí a znenadání je začne klátit těžká choroba, my ženy jsme plné očekávání. A to už jen při představě listování v novém katalogu IKEA pro rok 2019. Proč je nakupování ve švédském řetězci Ikea tak kouzelné?

Originalita pro každého

V čem je Ikea rozhodně jedinečná? Je to vkusná rozmanitost, která uspokojí jak náročné nakupující toužící po luxusu i ty, kteří chtějí bydlet stylově za rozumný peníz. V poměru cena a kvalita nemá Ikea srovnání s jiným výrobcem nábytku. Dbá na kvalitu i bezpečnost - své výrobky hlídá i s časovým odstupem a nebojí se stáhnout je preventivně z prodeje. Důkazem nápaditosti je i fakt, že se designeři neváhají pouštět i do výroby z netradičních materiálů. A dokonce dávají šanci i obnovitelným zdrojům. Že se jim to daří svědčí fakt, že jejich nejlepší kousky najdete v příbytcích nejen obyčejných lidí, ale i slavných celebrit.

Zařídíte celou vilu i miniaturní garsonku

Je to až k nevíře, že výrobky Ikea dokáží skutečně esteticky zajímavě a elegantně zazářit v mezonetovém bytě, stejně jako v malé garsonce. Designeři totiž nesází jenom na originalitu, ale navíc k tomu ještě na multifunkčnost - výsledkem tak jsou kousky nábytku od stolů až po postele, které hýří účelností, praktičností i noblesou. Ať už zařizujete celý rodinný dům plný místa a možností nebo poprvé zařizujete single bydlení na malém prostoru, budete vždy okouzleni nadšením. Výrobky multifunkční, rozkládací, stohovatelné, sklopné, skladné, pojízdné i skládací v sortimentu Ikea rozhodně nechybí a v nápaditosti rozhodně hrají prim.

Nákup s radostí i z pohodlí domova

Projít si čas od času Ikeu je inspirující a nemusíte ani nic pořídit. Obchodnímu domu se nedá upřít fakt, že mají i řešení samotného obchodu promyšleno do posledního detailu. Projít jej totiž musíte doslova téměř celý a na každém rohu na vás čeká pokušení alespoň v podobě drobností, které prostě musíte mít. Pořídíte tady všechno od nábytku, květin až po koberce, záclony či kompletní vybavení kuchyně. Nakupovat však můžete i z pohodlí svého domova. Služby zákazníkům má totiž Ikea také propracované. Stačí si vybrat výrobky on-line, vyzvednout si je již připravené osobně nebo si je nechat dokonce přivézt až domů.

Nevíte si rady? V Ikea vám poradí!

Začíná to novým katalogem IKEA 2019 a zkušenými radami odborných profesionálu přímo v obchodním domě to pokračuje. Ochotná obsluha vám pomůže nejen s těžkými kusy, ale také s výběrem nábytku v každém oddělení. S její pomocí si dokonce můžete naplánovat vše přímo na míru vašemu obydlí. Chytré plánovače totiž můžete využít i z pohodlí domova na internetu.

Nechce manžel s vámi? Nalákejte jej na dobré jídlo

A klidně ho do návykové restaurace odložte a sama si v klidu celou Ikeu projděte. Restaurace je místo, kde načerpáte novou energii po vysilujícím nákupu a navíc si pochutnáte. Váš manžel může do té doby vyzkoušet místní speciality a završit své hody kávičkou i chutným dezertem. A navíc za ceny, které nezruinují váš rodinný rozpočet. A to ani v případě, že si budete chtít pochutnat celá rodina.

Nemáte hlídání pro své ratolesti a manžel zrovna dnes ochotně přikývl, že vám splní váš sen? Nevadí! Děti jsou totiž v Ikea vítány. Až na dvě hodiny je totiž můžete "odložit" do dětského koutku, kde se o ně postarají profesionálové, kteří je nejen pohlídají, ale také aktivně zabaví. A i pro malá miminka je v Ikea dokonalé zázemí - nechybí přebalovací pulty, kojící místnost ani jídelní židličky a hrací koutky po celém obchodním domě.