Nestárnoucí silonky sluší každé ženě

10.12.2022 09:20

Ano, je to tak. Mnoho příslušníku mužského pohlaví zkrátka doslova ujíždí na ženských půvabech – a dokonce ani nohy nejsou výjimkou. Pokud jste si však, až dosud, milé dámy myslely, že mužský zájem úměrně vzrůstá při pohledu na štíhlé nožky jako laňka, vyvedeme vás dnes z omylu. To, co muže zaujme, a z žen vyčaruje sexy symbol, nejsou jen štíhlé nohy, ale především silonky na nich!

 

Silonkami proti chladu i mužskému nezájmu

Skutečně je tomu tak. Nejedno mužské oko na sto procent zaujme ženská nožka oděná do elegantních silonek. Ať už elegantně černých, smyslně rudých, decentních tělových či různě vzorovaných – silonky zkrátka nestárnou. A především dopřejí každé ženě pocit, že jsou žádané a sexy. Silonky v dávných dobách sloužily především jako ochrana proti chladu. Časem se však jejich struktura ztenčovala a materiál zjemňoval, a rázem muži i ženy zjistili, že punčocháče mají v sobě ukryto mnohem větší kouzlo, a sílu, než jen bojovat proti zimě. Silonky dokáží bojovat proti mužskému nezájmu, a zachrání i nějaké ty nedostatky těla. Trpíte na křečové žíly, metličky, zarůstající chloupky, pigmentové skvrny či snad nějaké ty dolíčky celulitidy? Silonky si s nimi skvěle poradí! Vaše trable dokonale zamaskují, a u mužů vzbudí obdiv a zájem. A vám dopřejí dokonalý pocit ženskosti!

 

Silonky od A po Z

Druhů a punčocháčů je skutečně nepřeberné množství. Můžete volit mezi klasickými tělovými i křiklavě pastelovými tóny, ale především se můžete pořádně odvázat a vsadit na vzorované i pestrobarevné modely. Proč se spoléhat jen na klasické transparentní silonky, když díru do světa můžete udělat i s emotivními vzory, který se postarají o pořádný zájem okolí. Maskáčové, leopardí, zebrované, puntíkové či srdíčkové motivy jsou zkrátka IN. A bát se nemusíte ani hravých motivů či neobvyklých pruhů a proužků!

 

Silonky podtrhnou váš styl

A o nápaditý styling budete mít rázem, snadno a levně, postaráno. Punčocháče můžete kombinovat s mnoha kousky svého šatníku. Klasicky se hodí jak k sukni, minisukni či šatům, ale svůj díl slávy si s nimi užijete i v kombinaci s kraťasy. A také i moderní zkrácenou verzí klasických kalhot a džegín. Váš outfit pak vyladí nejen punčocháče jako takové, ale vybírat si můžete i z různých hrubostí a tloušťky. Klasické tenké silonky můžete letošní podzim a zimu vyměnit za silnější, které vás dokonale zahřejí v chladnějších dnech. Zatoužíte-li být více sexy ženou, vsaďte na smyslně dírkované modely, které mužskému oku rozhodně neuniknou.