STUDIUM JAZYKŮ ON-LINE – snadno a z pohodlí vašeho domova

15.12.2016 12:38

 

 

 

Angličtina, francouzština, ruština i méně obvyklá čínština a spousta dalších jazyků, to jsou nutné znalosti v kosmopolitní společnosti. Pokud se tedy chcete cítit všude ve světě jako doma, a ne jako chudý příbuzný, nebo potřebujete znalost alespoň jednoho světového jazyka pro své zaměstnání, je studium jazyků více než nutností. A proč by nemohlo být i příjemným zpestřením a radostí, při které si příjemně popovídáte, a ani nevíte, že jste se právě naučili spoustu nových slovíček a frází. Vyzkoušejte studium jazyků přes skype!

 

 

10+1 odpověď na otázku PROČ se učit jazyky přes skype
 
  1. Pokud jste v jádru stydlivá povaha, která odkládá návštěvu nejrůznějších kurzů právě z ostychu a strachu z většího kolektivu, nebo i osobního kontaktu, či se bojíte své vlastní trapnosti, tato forma výuky je přímo stvořená pro vás. Odhoďte své zábrany a hurá na to.

     

  2. Trpíte chronickým nedostatkem času? V práci jste od nevidím do nevidím, pak děti, domácnost, rodina, a času se vám zkrátka na nějaký kurz nedostává? Pak už to ode dneška není žádná výmluva! Bez časových ztrát jen zapnete počítač a internet a je to.

 

  1. Protože s lektorem se totiž na časovém harmonogramu domluvíte a vše časově přizpůsobíte vašim možnostem, klidně každý den v jinou dobu.

 

  1. Odpadá také ztráta času nutným cestováním na kurz či za lektorem. Z pohodlí vašeho domova bez nutného přejíždění MHD či autem zvládnete svou každodenní lekci.

 

  1. Nic vás ve vzdělávání nezastaví, ani nemoc vaše či vašich dětí. Klidně i s chřipkou – když už samozřejmě pominou nejhorší příznaky – z lůžka vaší ložnice můžete procvičovat konverzaci.

 

  1. Je právě léto a vy na nějaká studia během své dovolené nemáte čas? Ale počítač si určitě berete s sebou a wifi připojení je dnes všude. Pak tedy svá slovíčka s lektorem můžete vesele procvičovat i na pláži a nevykolejit tak ze svého studijního tempa. Navíc hned nabyté znalosti můžete vyzkoušet v praxi....

 

  1. Studium jazyka přes skype je také skvělým řešením pro maminky na mateřské dovolené, které nechtějí ustrnout jen ve světě plenek a dětského žvatlání, zároveň však mají problém s hlídáním svých ratolestí. Svou denní lekci si tak můžete dopřát klidně s hrajícím si dítkem za zády, či v době jeho poledního spánku. Senioři, kteří stále lační po vzdělávání a jdou s dobou, či imobilní občané – ti všichni mohou z pohodlí svého domova studovat oblíbený jazyk.

 

  1. Individuální přístup přináší plnohodnotnou a vědomostmi i vzděláním nabitou hodinu. Lektor se věnuje jen vám a tak své znalosti opravdu pečlivě procvičíte.

 

  1. Pokud máte známé s podobnými úmysly a neoplýváte zrovna financemi, peníze nemusí stát v cestě za vašim vzděláváním. Stačí se s přáteli – doporučuje se skupina maximálně 3 osoby – domluvit a formou konferenčních hovorů se můžete učit společně a o náklady se podělit.

 

  1. Tato forma studia jazyků přes skype je také výhodná pro zaměstnavatele i zaměstnance. Jako součást pracovní doby vyčleníte určený čas k sebevzdělávání a ušetříte tak čas svému zaměstnanci i sobě jako zaměstnavateli.

 

  1. Neboli 10+1 :). Můžete si pořídit zvukovou nahrávku přímo do vašeho počítače, a kdykoli dle potřeby znovu trénovat a pilovat své znalosti.

 

Pokud stále váháte, využijte nabídky 1 hodiny zdarma a lehce zjistíte, jestli je to ten pravý způsob pro vás.