TŘI JEDNODUCHÉ KROKY pro smyslnější sprchování

27.02.2017 06:21

 

Berete sprchování spíše jako nutnou očistu těla a tajně toužíte či vzpomínáte, jaké by bylo koupání ve vaně? Bohužel žádným kouzlem z vaší sprchy vanu nevyčarujeme, ale máme pár tipů, jak si koupání vychutnat, užít, a relaxovat tak tělo i mysl.

 

Sprchová hlavice není jenom jedna

Dejte si záležet na výběru sprchové hlavice. Možná vás i příjemně překvapí, kolik druhů existuje. Nejen, že si můžete vybírat z těch, které v sobě ukrývají hned několik druhů proudů, včetně funkce stop, které si přepnete pouhým pootočením. Různá velikost, šetřící funkce vody, ale také barevný proud vody, který se mění dle její teploty, vám ze sprchování vytvoří barevný zážitek.

 

Sprchové gely, oleje, mýdla

Relaxujeme našimi smysly, tedy i vůní. Nebojte se při nákupu přivonět a dát si načas s výběrem přípravků. Při samotném koupání pak provoníte nejen koupelnu, ale hlavně svou pokožku a mysl a příjemná vůně vás bude provázet i při spánku.

 

Pohrajte si s atmosférou

Že romantická nálada patří jen do koupelny s vanou? Ale kdepak. Nic vám přeci nebrání, vyzdobit si koupelnu čajovými svíčkami, samozřejmě opatrně. Rádio s příjemnou hudbou existuje přímo na zavěšení do sprchy a tak si můžete zanotovat svou oblíbenou píseň a naladit svou mysl do kladných čísel. Svíčky, hudba.... Stačí už jen zhasnout a užít si atmosféru.

 

Bonus navíc neuškodí

Pokud chcete umocnit a podtrhnout kouzlo tohoto nového rituálu, stačí doladit pár drobností.

Večeři si připravte dopředu a k ní hezký film. Něco dobrého k zakousnutí i k zahnání žízně, klidně ze svátečních skleniček. Oblíbený film, nahřátý ručník i župan. Hotovo a relaxace může začít.

 

Říkáte si, že tomu stále ještě něco chybí? Že to pořád není ono? Máte pravdu.

K dokonalosti stačí, pozvat k tomuto zážitku partnera.

Do sprchy se určitě vejdete.

Stačí se přitulit :)