Vodní radovánky Kopřivnice a okolí

03.09.2015 13:54

 

Kopřivnice

 

Místní koupaliště je výborným startem za letním koupáním. Nachází se pod Červeným kamenem v těsné blízkosti přírody a nad hlukem města. Přivítají nás dva bazény, tobogán, jehož sjíždění je v ceně vstupného. Na přilehlé louce můžeme složit své tělo a vystavit ho slunečním paprskům, nebo si můžeme zahrát například frisbee ,či využít beachvolejbalové hřiště, minigolf, zahrát si stolní tenis nebo fotbálek, či se oddávat jiným radovánkám. Součástí jsou dva letní bary a v blízkosti je vyhlášená Restaurace pod Šostýnem, s velkým dětským koutkem, vnitřním i venkovním.

Možná překvapivě v těchto horkých dnech můžeme své tělo osvěžit v Relaxačním Centru Therapon 98 Aqua. Bazén s protiproudem, dvěma vířivkami a lepší teplotou a klimatem než v dusných dnech venku.

Přehrada Větřkovice přímo láká k vodním hrátkám, sportům, rybaření. Nechybí ani občerstvení či dětský koutek.

Blízká řeka Lubina oplývá několika splavy a tak láká mnoho obyvatel i z okolních měst, kteří mohou využít cyklostezku a bezpečně tak dojet ochladit svá těla a případně si opéci nějaký ten špekáček a zdarma si zadovádět v přírodě.

 

Příbor

Přímo tímto městem protéká řeka Lubina která i zde láká svými splavy.

Mimo ní je zde také koupaliště, situované v překrásné přírodě, místní části Příbor – Véska. Disponuje dvěma bazény patřící mezi nejčistší na severní Moravě. Areál nabízí i nafukovací atrakce na vodu Zorb-ball a Aquazorbing a také minigolfové hřiště. Nechybí ani blízká restaurace.

 

Štramberk

Koupaliště v blízkosti železitého pramene, situované v malebném prostředí pod lesem, s možností ubytování v chatkách či kempu, s volejbalovým antukovým hřištěm a stylovou hospůdkou, to je to pravé odreagování od ruchu města.

 

Nový Jičín

Velký a malý venkovní bazén, tobogán, mokrý bar, stolní tenis, písečné hřiště na plážový volejbal, stánky s občerstvením, to vše nabízí místní vodní areál.

Místní přírodní nádrž zvaná Čerťák je vyhledávanou rekreační oblastí. Odpočinek na travnatém břehu, písčitá pláž k radovánkám pro děti a vstup zdarma. Jen v přilehlé restauraci budete muset za svou útratu zaplatit nějakou tu korunu :)

 

Frenštát pod Radhoštěm

Přímo u hlavní silnice, nepřehlédnutelný víceúčelový plavecký bazén, dětský bazén. Oplývající vymoženostmi jako jsou masážní trysky, podvodní masáže, proudy, vodní hřib, vodopád, tobogán a mnoho dalších včetně vyhřívané vody.

Pro milovníky přírody – i tímto krásným městem protéká řeka ,vlastně hned dvě – Lubina a Lomná, které tu mají svůj soutok, kde můžete smočit svá těla.

 

Vidíte že se letních dní bát nemusíte, máme zde spoustu vodních ploch pro odpočinek i zábavu. Pro každý den jiný výlet a nové koupání.