Co dětem pod stromeček? Hit letošních Vánoc!

22.12.2018 06:55

 

Přemýšlíte čím obdarovat své potomky či vnoučata? Hlavní dárek už máte vybraný, ale hledáte ještě nějakou drobnost? Máme pro vás tip na dárky, které potěší i zabaví vaše potomky za každého počasí, i v případě že se jen tak zdravě nudí.A nezruinují ani váš rodinný rozpočet!

Kouzelné kruhy MAGIC RING

Na první pohled vypadají jako obyčejné kroužky, když je však nasadíte na ruku, začnou se dít věci. Dost možná si pořídíte i jedny pro sebe, protože zábava a relaxace, která vás s nimi čeká, je doslova návyková. Kouzelné kruhy Magic Ring jsou ve skutečnosti lehkou kovovou spirálou, která se ve vašich rukou promění v okouzlující a hlavně interaktivní hračku. Zašít se s ní může vaše dítko do pokojíčku nebo své kousky a triky předvádět místo televizního seriálu celé rodině. Stejně tak si ji může vzít ven, do přírody i na dlouhou cestu autem. Kouzelné kruhy vytváří prstenec kroužků, které se jemným pohybem otevře i zavře, lze je zploštit i rozpínat. Pohrávat si tak s kruhy můžete nejen na jedné ruce, ale i na různých předmětech, na kterých budou doslova cestovat. Obě ruce můžete také spojit a vytvořit tak dokonalou hravou stezku pro kovovou spirálu, která může cestovat tam a zpět. Zabavíte se a rozhodně vyzrajete i na stres a špatnou náladu - jak vy, tak i vaše děti.

Bláznivý sliz vede letošní léto na celé čáře

Za pár korun můžete vybírat doslova ze stovek variant barev i příšerek uvězněných v krabičce spolu s ním. I když dost možná náš dospělácký rozum nechápe, co na takové nechutně "fujtajblové" věci může být zajímavého, věřte, že děti budou z krabičky plné slizu doslova hotové. Děti zkrátka sliz milují - mazlavý, čirý, barevný, klidně i se třpytkami, dokonale rozplizlý, který ale vždycky zase pěkně spojí dohromady a vrátí i po hodinové zábavě zpátky do krabičky.

Sliz můžou děti natahovat, trhat, "porcovat" a zase spojovat. A dost možná se k nim přidáte i vy a zavzpomínáte si na svá dětská léta. První sliz totiž dobýval hračkářství a dětské pokojíčky již v roce 1976!