HODINOVÝ MANŽEL - vtipný a originální dárek nejen pro tchyni

05.08.2018 09:33

Ovšem pozor - jen pro takovou, která takový dárek ocení :)

Začneme s lehkou nadsázkou o tom, že slovíčko tchyně ve většině z nás - obzvláště žen, a vlastně i mužů - evokuje ukřičenou, nabručenou a ubrblanou diktátorku, která si myslí, že snědla všechnu moudrost světa, a do všeho nám velice obětavě kecá. Všechno ví nejlépe - od vaření po zatloukání hřebíků, děti vychovala dvě, vnoučat má deset a tak přeci - z logiky (ovšem jenom té její) věci - je přece jasným odborníkem na vše, od dětské rýmy po první poznámku ve škole. Ale i taková tchyně má občas narozeniny, svátek, či přijde čas vánoc, a vy si marně lámete hlavu s tím, čím ji obdarovat.

Ideální dárek pro tchyni neexistuje. Určitě?

Samozřejmě, že největší radost by ji udělala absolutní volná ruka s výchovou vašich dětí - s tou vaší drahou polovičkou, kterou vám předala ve svatební den, ovšem moc vavřínů slávy nezískala. Ocenila by nejspíš i klíč od bytu či domu a s ním volný vstup kdykoli, klidně i do ložnice a o uspořádání vaší domácnosti raději pomlčíme. Chápeme, že své soukromí máte raději a takový dar prostě "neutáhnete". Právě proto máme pro vás mnohem lepší řešení...

Hodinový manžel - ideální dárek pro tchyni i pro "tchyni"

Ony jsou totiž vždycky kategorie tohoto zvláštního lidského rodu dvě - jedny jsou hodné a obětavé, a druhé si to o sobě jen myslí. Pro obě varianty vaší drahé, vyvdané či vyženěné, druhé maminky je však služba v podobě hodinového manžela. A klidně i hodinové manželky třeba pro tchána. A nelekejte se, ani neradujte - hodinový manžel či manželka není to, co jste si právě představili :)

Hodinový manžel - skvělá služba jako každá jiná. Nebo jako žádná jiná?

Hodinový manžel vám pomůže s vaší domácností, zahradou i autem, na sexuální služby však zapomeňte. V každé domácnosti se najde kapající voda, protékající záchod, polička na spadnutí či harampádí, které je potřeba odvézt. Zahrada plná starých stromů ke skácení, zanesené okapy či utržená střechy pergoly. Tráva občas taky nějak rychle přeroste a umýt auto už nezvládáte jako dřív. Hodinový manžel vám za hodinovou sazbu pohybující se i od 160kč za hodinu zvládne vaši domácnost hodit zase do pohody. Tedy vaši tchyně. Nebo, že by i u vás se našla nějaká prácička?

Hodinový manžel je ideální dárek

Vy jste stále v jednom kole, máte dost starostí se svou domácností a tak stačí využít služeb tohoto šikovného kutila, a obdarovat blízké touto domácí službou. Hodinová manželka zvládne domácí práce od žehlení, venčení pejska až po generální úklid - a s úsměvem ustojí i nezbytný dozor s radami vaší tchyně. No řekněte sami - co víc si přát. Vy si tak můžete v klidu a pohodě svého domova dopřát kávičku a relax bez komandování :)

Ale zcela vážně - uznejte sami, tato služba do domu se může občas hodit i vám.:)