KUSOVÝ KOBEREC zahřeje a sluší každé místnosti

31.01.2017 20:52

 

Možná se vám taky stává, že, ač vlastně nevědomky, hledáte něco, čím byste si oživili svůj interiér, ale tak jednoduchou a nápaditou vychytávku, jakou je kusový koberec, tak nějak přehlížíte. Poodkryjte spolu s námi jeho funkčnost, eleganci i originalitu. Možná, že v některém z deseti kladů objevíte jeho přínos právě pro vaše hnízdečko. Ať už v předsíni, dětském pokoji, kuchyni či obýváku – kusový koberec má zkrátka svůj neotřelý styl.

 

Kusový koberec jako elegantní optický předěl

 

Kusový koberec vám skvěle poslouží k oddělení pracovní, odpočinkové zóny či dětského koutku v obývacím pokoji. Zvláště v malých bytech či pokojích tuto praktickou funkci oceníte. Navíc si tak můžete pořídit třeba dva absolutně odlišné koberce a interiér bude stále působit vzdušně. Žádnou dělící příčku nebudete potřebovat – k rozdělení pokoje pomůže kusový koberec.

 

Pestrá škála tvarů, barev i vzorů

 

Velkou výhodou tohoto interiérového doplňku je jeho opravdu bohatý výběr. Ať už máte svůj domov zařízený v retro či moderním stylu, zaručeně najdete kusový koberec, který dokonale zapadne do vašich designových plánů.

 

Kusový koberec dopřeje pohodlí, teplo i zábavu

 

Sami jistě víte, že největší zima bývá vždycky od nohou. Díky kusovému koberci budou vaše nohy v teple a budete se tak cítit komfortně a příjemně. Navíc vaše obavy o zdraví vašich nejmenších budou ty tam – teď už je v jejich objevování nic nezastaví – koberec je dokonale zahřeje a navíc vybídne i ke hře. Dětské koberce hýří nejen barvami, ale také nápady – koberec jako skákací panák, mapa světa, parkoviště, železnice či silnice, nebo dokonce člověče nezlob se, to je inspirace pro malé i velké.

 

Kusový koberec nabízí snadnou údržbu 

 

Oproti velkému koberci totiž zcela snadno koberec vyčistíte, nebo dokonce třeba vyperete ve vaně, či ve sprchovém koutu a usušíte třeba na balkóně. Menší koberce dokonce můžete vyprat i v pračce.

 

Kusový koberece šetří celoplošný koberec na exponovaných místech

 

Pod konferenčním či jídelním stolem, kde sem tam nějaký ten drobek upadne, nebo v dětském pokoji, kde barvičky, pastelky či modelína občas skončí na zemi – všude tam kusový koberec neváhá zabojovat v první linii.

 

Kusový koberec zakryje nedostatky podlahy

 

Zub času se podepsal na vaší plovoucí podlaze, parketách či linoleu? Jenže finance na obnovu jaksi chybí? Drobné nedostatky bez problémů zvládne zamaskovat kusový koberec!

 

Kusový koberec - snadná změna kdykoli

 

Když vás omrzí velký koberec od rohu k rohu, těžko jej budete hned měnit. U koberce kusového, to je ovšem jiná. Nejen kvůli snadnému přenášení, ale také i nižší ceně si můžete pořídit nový, starý smotat, a na pár měsíců jej dát odpočívat třeba na půdu. Obměnit a střídat je můžete vzájemně zrovna podle vaší nálady nebo ročního období.

 

Kusový koberec nabízí variabilitu i snadné přemístění

 

Počet účelů, pro který si kusový koberec pořídíte, je v podstatě neomezený a jen a jen na vás. Snadno také díky nízké váze a menším rozměrům koberec přemístíte z místa na místo, nebo mu určíte za jeho nový domov jiný pokoj.

 

Kusový koberec zachytí vše a usnadní tak úklid

 

Možná vás to překvapí, ale když se zamyslíte, zjistíte, že je to vážně tak. Pokud bojujete s přílišnou prašností nebo máte čtyřnohého domácího mazlíčka, který pouští chlupy kudy chodí, vy je svou chůzí tak nějak nenápadně koncentrujete na koberci. Paradoxně se tak zvýší čistota vašeho příbytku a k úklidu postačí vysát jen koberec :)

 

Kusový koberec umožní splnit si sny

 

Sníte o lehce extravagantním, ale tak trochu nepraktickém vysokém chlupu? Dopřejte si jej alespoň malý kousek k lůžku nebo před televizní obrazovku a romantické lenošení může začít. Léta přemlouváte partnera aby vám povolil křiklavě červený koberec? Na malý kousek ho už určitě přemluvíte. Kusový koberec má zkrátka zvláštní magickou moc :)