Nový motor YAMAHA vyladí cyklistickou sezónu 2019

11.05.2019 21:46

 

Nový motor YAMAHA PW-TE 2019 přináší pohodlí a stabilní jízdu

 

Pro nastávající cyklistickou sezónu 2019 si výrobce elektromotorů Yamaha připravil pro elektrokola Haibike opravdovou lahůdku. Nový motor Yamaha PW-TE je vybavený novým senzorem, a také vylepšenou kvalitou dopomoci při šlapání. Díky tomu se jízda na elektrokole stává skutečným pohodlným požitkem. Pohonná jednotka Yamaha se postará o stabilní jízdu zejména při jízdě v městských aglomeracích a s přehledem zvládá i strmé stoupání. To vše s větší vervou a odhodláním, okořeněné automatickou dopomocí. Středové motory Yamaha PW-TE jsou vybaveny systémem QUAD senzor systém, který kromě snímačů rychlosti jízdy, otáčení klik a kroutícího momentu disponuje i snímačem úhlu. Díky tomu systém zcela automaticky rozpozná rozjezd do kopce, a to jak pozvolného, tak i velmi strmého, a může tak poskytnout nejen plynulé zrychlení, ale také požadovaný výkon. Automatický režim podpory dokáže zcela přirozeně dávkovat dopomoc při šlapání, a to od okamžiku prvního šlápnutí do pedálů. Díky zmiňovaným snímačům, které sledují jízdní podmínky, je tak dávkování dopomoci zcela přirozené, nenásilné a vaši jízdu výrazně zpříjemní.

 

S novým motorem YAMAHA PW-TE se to bude šlapat jedna báseň!

 

Pro nadcházející cyklistickou sezónu si japonská značka YAMAHA připravila pro milovníky elektrokol Haibike nový motor Yamaha PW-TE 2019. Nový senzor, který výrazně zlepšuje jízdní vlastnosti a dávkování dopomoci při šlapání je povedeným krokem, díky němu je jízda mnohem pohodlnější. Obzvláště na městských silnicích a cyklostezkách dokáže nový motor Yamaha pomoci jezdci se všemi nástrahami terénu, a bravurně zvládne i strmé a prudké stoupání. Automatická dopomoc při šlapání a vyladěný výkon motoru dle typu terénu, to jsou bonusy, které každý cyklista ocení. Elektropohon YAMAHA PW-TE se pyšní funkcí Quad senzor systém a automatickým režimem podpory. Quad senzor systém má kromě snímače otáčení klik, senzorů kroutící momentu a snímače rychlosti jízdy ještě senzor čtvrtý a to snímač úhlu. Ten dokáže sám detekovat úhel stoupání elektrokola a také následný sestup, samozřejmě také rozjezd do kopce, a poskytne adekvátní výkon a především plynulé zrychlení bez nepříjemných pocitů z jízdy. Automatický režim podpory se stará o přirozenou dopomoc při šlapání, a to od prvního okamžiku kdy vyjedete, až do doby, než dojedete do cíle. Tento systém podpory automaticky poskytuje dopomoc při šlapání, a díky snímačům jízdních podmínek, a pro úpravu dopomoci, si sám zvolí nejlepší okamžik. Asistenční režimy jsou celkem čtyři plus režim, ve kterém dopomoc nevyžadujete. Podle podmínek jízdy si tak i vy sami upravíte potřebný režim tak, aby vaše jízda byla příjemná.

 

Pokud toužíte po kvalitním elektrokole, se kterým budete maximálně spokojeni, dobře si vyberte nejen konkrétní model, ale především i prodejce. U něj totiž začíná cesta za vytouženým elektrokolem. Jen odborně vyškolený prodejce vám pomůže vybrat elektrokolo na míru nejen vaší postavě, ale také životnímu tempu a stylu. Internetový e-shop GIVE.cz je přesně místem, kde najdete jen kvalitní a ověřené značky elektrokol, ale také precizně profesionálně vyškolený personál, který ve vašem nákupu nevidí jen zisk, ale také spokojeného zákazníka. E-shop GIVE.cz nabízí široký sortiment elektrokol i jízdních kol a mnoho modelů si můžete osobně prohlédnout i vyzkoušet v nově vybudovaném showroomu v Praze 9.