SEZNAMTE SE. CHODÍCÍ KOLO LOPIFIT – převratná novinka pro všechny zapálené sportovce

17.11.2016 21:05

 

Řeknete si, kolo je kolo, no ne? Nebo že by ne? Revoluční novinka Lopifit boří mýty, hranice i nudu. Lopifit je vlastně taková koloběžka, kolo i běžecký pás v jednom. Na první pohled vypadá jako koloběžka, na ten druhý vás zarazí způsob jakým funguje a když se na něm svezete, rozhodně už budete vědět co si přát k narozeninám.

 

Ani kolo, ani běžecký pás - zkrátka Lopifit

 

Nejste vyloženě zapálení milovníci kola – občas vás projížďka přírodou zláká, ale rozhodně vás nenadchnou bolavá kolena, a tak si pak zase na pár dní dáte raději pauzu. Nebo naopak milujete dát si pořádně do těla na běžeckém pásu, pěkně se proběhnout svým tempem, jen vám k tomu chybí příroda? Pak novinka chodící kolo Lopifit je pro vás ideálním řešením, které vás více než nadchne. Na čerstvém vzduchu pojedete jakoby jste jeli na koloběžce, šetříte klouby, zároveň však vlastně běžíte, ale nemusíte koukat do prázdné stěny fitka, ale pozorovat okolí. Vyrazit do přírody, na dovolenou, nebo klidně k vodě, to vše vám dopřeje elektrické chodící kolo Lopifit.

 

Jak zázrak jménem Lopifit funguje?

 

Vypadá skoro jako běžná koloběžka, jen na širším stupátku jednoduše jdete klasickou nebo rychlejší svižnou chůzí. Tímto vaším přirozeným pohybem, který šetří vaše klouby, spustíte čidla, která spustí elektromotor, a ten uvede do pohybu samotné kolo a vy se tak vesele vezete. Jedete si svým tempem, dle svých fyzických možností i chutě a přitom uvidíte kus světa a uděláte něco pro své zdraví. Elektromotor s výkonem 250 W zvládne nejen i mírný kopec, ale nabitá baterie dokáže překonat i vzdálenost až 55 km, což vás činí dostatečně nezávislými.

 

Lopifit chodící kolo, které zaujme každého

 

Extravagantní novinka, za kterou se nejen každý ohlédne – tedy i za vámi – ale kterou zatouží mít doma, nebo alespoň zapůjčit si ji na dovolené či výletě. Lopifit chodící kolo vás totiž bezpečně dopraví nejen do práce, za zábavou, zvýší vaší fyzickou kondici, pomůže s hubnutím, posílí svalstvo, ale můžete si jej v hotelích či rekreačních střediscích zapůjčit jako zpestření vaší dovolené či prodlouženého víkendu. Projedete se tak nejen v přírodě, ale třeba po městě a prozkoumáte tak všechna tajemná zákoutí, která by jste jinak třeba časově nezvládli projít.

 

Elektrické chodící kolo Lopifit vás vyveze z posilovny na čerstvý vzduch a obyčejnému běhu ukáže nový směr.