Smoothie? Díky němu sníte tolik ovoce jako nikdy.

21.01.2016 22:29

 

"Od ledna nejím a hubnu!" Zřejmě nejznámější a nejpoužívanější novoroční předsevzetí. Přes vánoce jsme nabrali sem tam nějaký ten špíček, tu na bříško, tu na zadeček či boky. Rad a doporučení, jak se těchto nezvaných zásob zbavit, je celá řada. Skvělým pomocníkem, a nejen k hubnutí, je Smoothie maker. Rozličné tvary, princip mixování či barva, ovšem jeden společný výsledek. Dokáží z jakéhoko-li ovoce vytvořit za pár vteřin skvělý nápoj, který nejen zasytí, ale zároveň přímo nadopuje naše tělo obrovským přívalem energie a vitamínů. 

Receptů existuje nepřeberné množství. Nejlepším receptem je ovšem vaše chuť. Jednoduše - nakupte vaše oblíbené ovoce, oloupejte, nakrájejte, a mixujte. Časem si vytvoříte své oblíbené variace,  poměry jednotlivých druhů ovoce, a budete smoothie profíci. Ovoce nemá nikdy stejnou chuť a tak každá várka bude originál. Nespornou výhodou je i to, že, ať už dětem či manželovi, zcela bez námahy připravíte právě ten jejich oblíbený nápoj. Bez zbytečného špinění nádobí a mytí sklenic. K přístroji jsou sklenice už dodávány, některé dokonce i opatřené víčky, a tak pijete rovnou z nádobky, v které jste si vitamínovou pochoutku připravili.

Tip pro vás : k ovoci můžete přidat pár ořechů, jogurt, mléko, zakysanou smetanu, ale také minerálku či džus. Vše záleží na vaší chuti.