TERMIX V SÁČKU - novinka pro malé i velké milovníky této tvarohové pochoutky

24.08.2016 16:26

 

Děti jej zkrátka milují. Nejednu maminku malá ručka tahá k regálu s tímto výborným tvarohovým výrobkem, na který dospěláci s úsměvem vzpomínají, a čas od času si jej sami dopřejí. Ano, řeč je o chutném a zdravém termixu. Jahodový, banánový, zeleně pistáciový, vanilkový či kakaový – sladce zdravé mlsání pro všechny je tu s námi už pár desítek let.



Termix v novém kabátu – termix v pytlíku

 


Nejen přesnídávka v sáčku, ale nově také termix v pytlíku. Ano, nápad hodný pochvaly. Nyní si totiž tuto lahodnou pochoutku můžete dopřát vy sami, či vaše ratolest, bez potřeby lžičky. Už žádné nedočkavé čekání než přijdete domů. Stačí zaplatit, odšroubovat víčko a smlsnout si po cestě. Praktická svačinka do školy, na výlet nebo jen tak pro radost, chuť a dobrou náladu.



Chytrá dobrota pro děti i sportovce – zkrátka pro všechny

 


Nejen, že už nemusíte všude s sebou nosit lžičku, aby jste si dopřáli lahodný termix, ale vaše dítka si venku nebo na výletě pusinku ani ručičky rozhodně neumažou, a v létě tak nebudete muset odhánět termixu chtivé včelky ani vosy. I sportovci nepohrdnou výživnou a energii dodávající svačinkou a termix v sáčku oživí jídelníček i nemocným seniorům, pro které je běžné jídlo příliš namáhavé.



Termix v pytlíku – novinka se stále stejně skvělou chutí

 


Termix v sáčku doznal změny v obale, chutí je však pořád stejně dobrý a dokonce i hustý. Příchutí je také dostatek a dokonce někteří výrobci se nespokojili pouze s termixem, ale svůj sortiment rozšířili i o jogurty a zakysané nápoje v tomto praktickém sáčku.
A my vám jako bonus dáme malou radu. Chcete si vyrobit jednoduché letní osvěžení? Stačí šoupnout termix v pytlíku do mrazáku, počkat pár hodin a výborná zmrzlina je na světě.



Zbývá jen dodat - honem do obchodu a dobrou chuť!