Tři kroky pro romantický večer

15.09.2016 21:26

 

Také se necháváte pohltit tvrzením televizních filmů, reklam a kamarádek, že jediný, zaručený, a možný romantický večer, se musí strávit mimo domov? Bez dětí, v novém prostředí, obletováni číšníky a nejlépe ve vířivce?

Zapomeňte. Ukážeme vám v jedné jediné inspiraci, že to jde i doma a klidně se spícími dětmi v dětském pokojíčku.

Nevěříte? Stačí se jen začíst.....

 

Kdo je připraven, není zaskočen

 

Přípravu rozhodně nesmíte podcenit. Tedy, udělejte vše pro ničím a nikým nerušený večer. Nejlépe je DEN D směřovat na víkend.

Pokud dosud nemáte děti ( což se může po takovémto večeru lehce změnit :) ), oznamte jen tak mezi řečí rodině a přátelům, u kterých by hrozila nečekaná návštěva, že o víkendu nebudete doma. Důležité je „o víkendu“, protože ráno bude samozřejmě romantika pokračovat, a o vyrušování nikdo nestojí :)

Pokud jste už šťastnými rodiči, a nechcete nebo se nemůžete stát na jeden večer „svobodnými“, nevadí. Stačí děti přes den řádně a důkladně unavit, aby lehce a hlavně brzy sladce spaly, a spinkaly krásně celou noc.

 

Láska prochází žaludkem a šaty dělají člověka

 

Uvařte si něco dobrého, klidně společně, to, co máte oba rádi. Rozhodně méně je více, v žádném případě se nechcete přejíst. Nechte si místo na dezert :). Pokud se chcete nechat hýčkat, jídlo si můžete objednat a nechat doručit domů.

Láhev dobrého a oblíbeného vína je jasnou položkou, která nesmí chybět. Sváteční sklenice a mísa ovoce také....

Výběr oblečení bude pro tento večer hodně netradiční, možná až komický. Ale když vyzkoušíte, zjistíte, že se budete cítit báječně. Oblečte sebe i partnera či partnerku JAKO NA PLES. To je totiž téma dnešního romantického večera, který bude patřit jen vám. PLES.

 

Další manuál netřeba

 

Vaše oblíbená hudba, připravená tak, ať jen pustíte a hraje....

Oblek a šaty, příjemná vůně, upravené vlasy, líčení, …..

„Smím prosit?“.....

Poslední položkou na seznamu, jste VY DVA. Protančete v objetí se sladkými slůvky šeptanými do vlasů klidně celou noc. Další scénář si jistě a rádi napíšete sami.....

 

A když popustíte uzdu své fantazii, vymyslíte spoustu dalších originálních romantických večerů. Vzhůru do toho :)